Inloggen

Actueel

Geen koor i.v.m Corona virus

 

Het bestuur van het Dorpshuis heeft naar aanleiding van de overheidsmaatregelen en de oproep  van burgemeester Jos Penninx, die groepsgewijs sociaal samenzijn heeft afgeraden, helaas de beslissing moeten nemen om het Dorpshuis te sluiten vanaf zondag 15 maart tot en met 5 april 2020. 

 

Ook voor ons betekend dit dus voorlopig geen koor.

Het is geen leuk besluit maar gezien de omstandigheden wel de juiste denkt ook ons bestuur.

Zangkoor Voorst zoekt nieuwe leden

poster

 

Wil je graag zingen? Dat kan bij ons!

Als je een hobby zoekt en je vindt zingen leuk, dan moet je er echt eens aan gaan denken om je aan te sluiten bij ons koor. Bij Gemengd Zangkoor Voorst staan gezelligheid, sociale contacten hoog in het vaandel. Het is niet nodig schroom of drempelvrees te hebben om naar de repetitie te komen. Je wordt direct opgenomen in de 'koorfamilie'. Je hoeft geen zangervaring te hebben, maar natuurlijk zijn de wat meer ervaren zangers en zangeressen ook welkom.

Na enkele weken voel jij je zeker thuis bij ons koor. Iedere woensdagavond wordt er van 20:00 tot 22:00 uur gerepeteerd in het Dorpshuis van Voorst. Hier komen mensen bij elkaar die allemaal plezier hebben in zingen. Halverwege de repetitie is er een pauze om de keel te kunnen smeren! Er wordt in een ontspannen sfeer hard gewerkt tijdens de repetitie en op een prettige wijze wordt het nieuwe repertoire ingestudeerd. We zingen zowel serieus als vrolijk, modern en klassiek, kerkelijk en niet kerkelijke liederen, in alle zingbare talen. Ons repertoire is zeer divers.

Tijdens de schoolvakanties heeft het koor ook vakantie!

Je bent van harte welkom om een aantal kooravonden bij te wonen zonder enige verplichting. Pas na deze periode neem je de beslissing of je door wilt gaan met zingen en lid wordt van ons koor.

Als je na het lezen van deze informatie de conclusie trekt: dat is iets voor mij, kom dan op woensdagavond om 20:00 uur naar de repetitie in het Dorpshuis van Voorst naast de Kerk.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris Riet Verbeek.

Via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bel 0610875925